nedjelja, 30. studenoga 2014.

Cimet rolice...


Sutra, prvi dan prosinca... hladno je... miriši na zimu... miriši na snijeg... ali, miriši i na cimet... i na Božić... i na vatricu iz kamina... i na obitelj... na sve ovo me asociraju cimet rolice... druge riječi su suvišne... 

petak, 28. studenoga 2014.

Blogorođendan - gostovanje CULINARY POSTCARDS/ KULINARSKE RAZGLEDNICE/ recept Tart od limete i kokosa...



Ona je supruga, majka, doktorica pravnih znanosti, neumorna istraživačica i gurmanica. Ona je Iva, žena koja čvrsto stoji iza bloga Kulinarske razglednice/ Culinary Postcards, i trenutno nam piše iz dalekog Chicaga, iz kojeg nam svima šalje hladne, vjetrovite i zaleđene pozdrave! :)
Ja ju jednostavno obožavam, obožavam njene postove, tekstove, fotografije, recepte... a vjerujem da će i s vama biti tako, u slučaju da već niste čuli za nju, što čisto sumnjam ;).
Za rođendan nam je pripremila prefini Tart od limete i kokosa, čiji recept vas čeka na kraju posta! :)

nedjelja, 23. studenoga 2014.

Blogorođendan - gostovanje DARKOVA WEB KUHARICA/ recept Firecracker Shrimps...


Da ne bi rekli da radim diskriminaciju, ovoga puta u goste dovodim jednog jako dragog muškog blogera, Darka, koji se "skriva" iza bloga Darkova Web Kuharica... :) Sigurno ga većina od vas zna, pa sam sigurna da će vas ovaj post jako zanimati. ;)

utorak, 18. studenoga 2014.

Blogorođendan - gostovanje MAKE IT HEALTHY/ recept Orašasta pita sa light nadjevom od jogurta i bundeve...


Nastavljamo sa rođendanskim slavljem, što znači i novim gostovanjem na blogu! :)
Zadovoljstvo mi je što vam mogu predstaviti prekrasnu mladu damu, Mariju, Puljanku, koja stoji iza "zdravog" bloga Make it healthy .

petak, 14. studenoga 2014.

Kapkejk sa šampanjcem...


Ne, nije Nova Godina... :) Rođendan mi je!!!! Jel ima bolje izlike za počastit se šampanjcem?! :) Inače nisam neka mala od čaše, ali šampanjac volim popiti, ili ga u ovom slučaju pojesti. ;)
Ovi cupcakesi su tako lagani i prozračni, sa suptilnim okusom šampanjca, tako da su moje preporuke da uz njih slobodno i popijete malo tog šampanjca. :) Onako, za potpuni doživljaj.

četvrtak, 6. studenoga 2014.

Blogorođendan - gostovanje UNIQUE HREBINA / recept Pinata torta...


Studeni. Moj mjesec. Slobodno si ga mogu prisvojiti. :) Em što sam rođena u njemu, em što je u njemu rođen i moj blog. On slavi tek godinu dana, a ja ipak malo više. ;) Tako da ovaj mjesec imamo dvostruko slavlje!!!! :)  
A kako bolje proslaviti prvu godinu, nego gostovanjima mojih dragih kolega blogera. :)