Na
zagrebačkom Jarunu tim Školarci, jednako kao i njihovi konkurenti Los
chupacabros Tvrtka Kračuna, plasirali su se u finale 4. Prvenstva Hrvatske u
roštiljanju uz PIK Vrbovec.
Timovi Tim Marka Bačeka, LK Pub Marka Milasa, Pančeke
Roberta Hanžeka, Stare prijatelje
Milke Maljevac, Školarci i Los
chupacabros Tvrtka Kračuna imali su težak zadatak izboriti se za
titulu najboljeg.
Od samoga se početka isticala skupina skromnog naziva
Školarci koja je u sastavu Zlatan Zuhrić
Zuhra, Mladen Horvat, Antimon i Damir Folnegović već u
11 sati započela s pripremama. U rezanju mesa, izradi smjese za ćevapčiće,
mariniranju i začinjavanju ubrzo im se, kao moralna podrška, pridružio
popularni voditelj Davor Dretar Drele
pa ne čudi što se na livadi uz Malo jezero ubrzo sakupilo mnogo znatiželjnika
koji su iz prve ruke željeli saznati kako se na terenskoj nastavi snalaze
osebujni učenici Večernje škole.
Ostali natjecatelji bili su iznimno konkurenti Zuhri i ekipi, no to je najbolje pošlo za
rukom timu Los chupacabros Tvrtka Kračuna. Oba tima zaradila su isti broj bodova u svim izazovima i
poznavanju mesa, pa gastro-sudu u sastavu chefa Branka Ognjenovića, Domagoja Jakopovića Ribafishe te akademika
kulinarstva Gojka Dragićanije nije bilo
druge nego pozvati obje ekipe na još jedan obračun 28. lipnja na finalu u Zagrebu.
Za dobru formu na Jarunu bio je zadužen Mario Valentić koji
je demonstrirao pravilno nošenje boca Jamnice
u igri gajbomjer.
Prvi
svibanj bio je idealan za boravak na otvorenom uz grill delicije s potpisom
PIK-a na Jarunu. Veselja nije nedostajalo uz grupu Od srca do srca te naravno puno natjecateljsko-navijačkog duha. Sljedeća PIK roštiljada održat će se u Zadru, 9. svibnja.
Vidimo se!
Tihana
Nema komentara:
Objavi komentar