srijeda, 17. veljače 2016.

Najslađa suradnja Zvijezde i Mirjane Špoljar, zvijezde hrvatske slastistike...




Imala sam priliku prisustvovati pressici u zagrebačkom Velvetu, na kojoj je najavljena najslađa suradnja Zvijezde i slastičarke Mirjane Špoljar koja je kuhala za Stinga, Boba Dylana, Depeche Mode, Orlanda Blooma, Chrisa Reu, Briana Ferrya, Garya Kasparova, španjolske, tajlandske i britanske princeze, brojne prinčeve, careve i diplomate, a sada će njezini recepti postati dostupni svima.





Svakog mjeseca na ambalaži Zvijezdina asortimana margarina, ključnog sastojka svih ukusnih delicija, kupci će pronaći recepte za slastce gđe Špoljar. Uz kombinaciju vrhunskog proizvoda i vrhunskih recepata, uspjeh je zagarantiran.

"Uvijek vodim računa o svojim sastojcima i inzistiram na tome da namirnice budu uvijek svježe, pogotovo kada su osjetljive kreme u pitanju. Koristim margarin jer je podatan i dobro se sljubljuje s ostalim sastojcima. Osim toga, Zvijezda margarin meni je stvarno najbolji dodatak za glatke i pjenaste kreme za kolače.", otkrila je prisutnima Mirjana.





Gđa Špoljar svoju ljubav prema slatkome već dvadeset godina jednostavno pretvara u pravu malu umjetnost, čime je domaću slastičarsku scenu obilježila na svjetskoj karti gastro užitaka. Stoga i ne čudi da su se gđa Špoljar i Zvijezda "našli". :)

"Kada smo u Zvijezdi razmišljali o tome tko najbolje utjelovljuje naše vrijednosti i tradiciju, odgovor se nametnuo sam od sebe. S jedne strane imamo vrhunske margarine, ključne sastojke svih slatkih i slanih delicija, a s druge strane gđu Mirjanu, vrhunsku slastičarku čije umijeće spravljanja slastica više od 20 godina oduševljava sva nepca u gradu, ali i šire", pojasnio je suradnju s ovom izvanrednom slastičarkom Zvonimir Seki, direktor marketinga Zvijezde.














Nema sumnje da će ovo biti jedna vrlo slatka suradnja! ;)

Tihana

1 komentar:

  1. Željela bih vjerovati da gđa Špoljar ne koristi margarin jer to je jedna od najgorih namirnica i dobri kuhari je izbjegavaju u dalekom krugu. Njegov užasan okus osjeti se u svakoj kremi i zato vjerujem da ga ona ne koristi kada kuha za poznate. Jasna mi je ovdje pozicija Zvijezde jer guraju nusprodukt kao "nešto" i toje njihovo pravo.

    OdgovoriIzbriši